EV Volumes för Biltillverkare

Fulländad volym- och portföljplanering Skaffa EV Volumes.

SKAFFA EV VOLUMES

Så här hjälper vi biltillverkare

Pendeln fortsätter att svänga till förmån för elfordon och vid årsskiftet 2024-2025 kommer ett dramatiskt skift inom fordonsvärlden, när elfordon förväntas ha en högre marknadsandel och volymprognos än förbränningsmotorer. Detta har banat väg för ny konkurrens, när ackumulatorfordon fortsätter sin meteoriska uppgång på massmarknaden.

Skaffa EV volumes

Så här hjälper EV Volumes biltillverkarna att förbereda sig inför framtiden:

Identifiera luckor inom fordonsdesignen

Med över 600 modeller som följs – och fler som läggs till varje månad – kan biltillverkarna använda de avancerade filtren för att identifiera luckor bland konkurrerande modeller – inklusive arkitektur och batterikapacitet – och använda informationen för sina egna framtida lanseringar.  

Förbättra marknadskunskaperna

EV Volumes erbjuder omfattande specifikationsdata för elfordon. Produktplanerare kan filtrera efter OEM, modell, segment och framdrivningstyp med information om batterier, drivlina och allmänna fordonsspecifikationer, vilket ger dem bättre förståelse för utvecklingstrender.    


Framtidssäkra modeller

I takt med att utvecklingen inom de olika elfordonssegmenten fortsätter kan biltillverkare dra fördel av att känna till vilket segment som får mest uppmärksamhet i framtiden. Med EV Volumes tracker för landandelar kan OEM:er förutsäga marknadsandelen – land för land – för de olika segmenten och fokusera produktionen på de mest efterfrågade.  

Ja tack, kontakta mig och berätta mer om EV Volumes.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.