Fatta snabbare och smartare återförsäljarbeslut

Autovista revolutionerar fordonsvärderingar och lagerhantering. Testa redan i dag.

Ta reda på mer

Korrekta fordonsvärderingar 

Få tillgång till detaljerad teknisk information som reparationsberäkningar, inbytesvärden och mer – förstå ditt lagervärde. 

Effektiv lagerhantering 

Använd verktyg för att identifiera vilka delar av lagret som efterfrågas, spåra dina konkurrenter och anpassa dina priser – tjäna pengar på dina insikter. 

Skyddad vinstmarginal

Ta del av Europas återförsäljarpriser i realtid – analyserade på regionnivå – och få kontroll över marknadsluckor. 

Hur vi kan hjälpa dig

Närbild sidovy av rörlig bil mörk effekt

Vi erbjuder en användarvänlig lösning som är designad från grunden för att passa dina affärs- och arbetsprocesser. Autovista ger dig snabb tillgång till de verktyg och uppgifter du behöver för att fatta välgrundade beslut, skydda dina vinstmarginaler och få ditt företag att växa – från inbytesvärden och hantering av lager fram till avslutad försäljning. Du når den dygnet runt på ett ställe – från vilken enhet som helst.

Varför använda Autovista?

Oss kan du lita på. Tusentals beslut fattas dagligen baserade på vår pålitliga information. Med hjälp av Autovista’s produkter och tjänster kan du spara tid på dagliga uppgifter och processer, fatta välgrundade beslut som förbättrar ditt företags konkurrenskraft och ökar dina vinstmarginaler.

Få det bästa priset

Autovista’s ”retailpriser” i realtid ger en fullständig bild av den aktuella marknaden. Det tillsammans med branschspecifika marknadsvärderingar ger dig en 360 °-vy av dina värderingar.

Därför litar fordonsåterförsäljare på våra data

Har du problem med att se videon? Klicka här

Vi fyller dagligen på våra system med nya data och samtidigt filtrerar lokala bilmarknadsexperter bort fel. På så sätt får du tillgång till inmatade rådata av högsta kvalitet.  

Upptäck vad som mer gör Autovista till rätt val för återförsäljarproffsen. 

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.

Identifiera värdefulla lager

Vår fordonsspecifika information, som du når via webbtjänster eller dataprogram, hjälper dig att identifiera och specificera ditt lager innan du annonserar på nätet.

  • Få tillgång till rikstäckande detaljhandelsinformation dygnet runt från vilken enhet som helst.
  • Fatta beslut baserat på statistik som ”genomsnittligt antal dagar till försäljning”.
  • Visa statistik över de fordon som säljs snabbast per region.

Smartare lager och riskhantering

Hantera försäljningen effektivt, se vilka fordon som är populära, när du ska ändra prisstrategier och hur du identifierar potentiella kunder. Upptäck viktig information om ditt lager, från överprissatta/underprissatta fordon till antal sålda fordon, med hjälp av KPI:erna i vårt verktyg för lagerhantering.

Våra lösningar

Valuation Webservice – API

Integrera vår värderingstjänst som plug-in i dina tjänster och skapa mervärde för dig och dina kunder.

AutovistaIDD

Fordonsspecifikationsdata i toppklass. Uppdateras regelbundet.

Kalkyl & Radar

Dina verktyg för en smidig och faktabaserad fordonsvärdering. Fatta mer välgrundade beslut, skydda vinstmarginalerna och utveckla din verksamhet.