Vår omfattande data

Hur kan jag beräkna värderingar på flera marknader?

Från den största tillverkaren till den minsta flottan – en sak förenar våra kunder. De vill värdera ett fordon och värdera det korrekt. Även den minsta variation kan påverka lönsamheten dramatiskt. Vi vet att de faktorer som påverkar värdet skiljer sig åt mellan olika sektorer, så vi kombinerar våra datamängder för att ge våra kunder det sammanhang de behöver och gå till botten med vad som verkligen driver värdena på deras marknader.


Vi använder oss av flera trovärdiga källor för att skapa våra egna oberoende värderingar. Detta unika tillvägagångssätt innebär att vi erbjuder pålitliga och fullständiga översikter av marknadsaktiviteter och -förhållanden som varken är skeva eller partiska.

Våra lösningar

  • Residual Value Intelligence

    Övervaka de ständigt fluktuerande trenderna på marknaden för begagnade bilar för att maximera intäkterna och säkra vinstmarginalerna.

  • Residual Value Monitor

    Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

Tillbaka till toppen av sidan

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.