Prissättning & värdering

Var bör jag sälja mina fordon?

Autovistas ”retailpriser” och restvärdesdata i realtid ger dig viktig försäljningsinformation från hela Sverige, vilket hjälper dig att bestämma vilka platser som är bäst för att sälja olika fordonslager.

 • Se hur bra fordon presterar i ditt område för att identifiera de som är mest eftertraktade och mindre populära, placera dem efter förfrågan.
 • Ta reda på hur länge vissa modeller har stått i konkurrenternas bilhallar. 
 • Identifiera de bästa kanalerna och regionerna för att sälja ditt lager till bäst pris. 

Autovista ger dig hela bilden 

Våra återförsäljarpriser i realtid hjälper rikstäckande återförsäljare att ta reda på vilka fordon som säljer mest och var baserat på de senaste detaljhandelspriserna per region och genomsnittligt antal försäljningsdagar. 

Våra lösningar

 • Kalkyl & Radar

  Dina verktyg för en smidig och faktabaserad fordonsvärdering. Fatta mer välgrundade beslut, skydda vinstmarginalerna och utveckla din verksamhet.

 • Residual Value Monitor

  Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

 • Residual Value Intelligence

  Övervaka de ständigt fluktuerande trenderna på marknaden för begagnade bilar för att maximera intäkterna och säkra vinstmarginalerna.

Tillbaka till toppen av sidan

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.