Varför välja oss

Fem skäl till att välja Autovista.

För att rätt beslut driver affärstillväxt.

Rosa stig med blå kantbelysning och flerfärgade spiralformade bågar.

För att rätt beslut driver affärstillväxt.

Autovista är experter på prissättning av fordon.  Data och fakta är grunden i allt vi gör eftersom tillgång till rätt information är kritisk för att kunna ta rätt beslut.

Vi är sedan 2007 en del av Autovista gruppen och vår historia går tillbaka till 1993 då Inter-Global AB bildades med målsättningen att förse fordonsbranschen och andra intresserade med oberoende och marknadsanpassade prisverksindex över begagnade fordon.

Vi hjälper dig att upptäcka nya möjligheter; förstå den alltmer utmanande bilmarknaden och säkra din framtid. Tusentals beslut tas varje dag baserat på vår data och intelligens.

Våra tjänster och data utgör en säker och pålitlig referenskälla på en komplex marknad och baseras på vår övergripande kunskap och erfarenhet kombinerad med konsistent och jämförbar internationell data och innovativa lösningar.

Autovista Group är ledande i att tillhandahålla fordonsdata, systemlösningar och affärsstödjande tjänster till hela den Europeiska fordonssektorn.

Koncept för förarassistanssystem

1. Träffsäkerhet

Vi använder oss av flera trovärdiga källor för att skapa våra egna oberoende utvärderingar. Detta unika tillvägagångssätt innebär att vi erbjuder pålitliga och fullständiga översikter över marknadsaktiviteter och förhållanden som inte är anpassade eller partiska. Läs mer om vår träffsäkerhet här

Fågelperspektiv på en slingrande väg i grön och orange skog.

2. Oberoende

Vi förblir oberoende och opartiska eftersom Autovista inte är anslutet till några intressenter i motorbranschen, varken säljer eller auktionerar bilar i någon marknad – till skillnad från många av våra konkurrenter. Det betyder att du alltid kan vara säker på att våra uppgifter drivs av trovärdig, auktoritativ forskning, inte intressen eller enskilda källor.

Stora stenar i en rad på väg ut mot horisonten i solnedgången.

3. Åtkomlig

Vi utvecklar kontinuerligt våra datamängder och lösningar för att vara intuitiva och enkla att använda, vilket hjälper dig att fatta viktiga affärsbeslut snabbare och beslutsammare.

Blå ljusstråle som löper parallellt med trappan på natten

4. Intelligens

Våra anställda består av ett team på nästan 400 bilspecialister som omfattar redaktörer, systemvetare och idéutvecklare. Genom att kombinera deras expertis med statistisk analys, våra metoder och AI erbjuder vi dagligen de mest tillförlitliga prisanalyserna som finns tillgängliga i Europa.

Orange ljus längs en naturskön bergsväg

5. Individuell

Vi tillhandahåller data- och marknadsanalyser som täcker hela bilens livscykel från fordonsdesign till skrotning, skräddarsydd för dina individuella affärsbehov. Vi erbjuder våra lösningar i ett format som kompletterar, betjänar och optimerar dina arbetsprocesser.

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.