Därför väljer fordonsproffsen just våra data för prissättning, specifikation och värdering

Autovista ligger långt framme med att tänka innovativt kring hur man kan använda stordata inom fordonsindustrin. Vår tekniska kunskap i kombination med banbrytande teknik gör att vi hela tiden levererar stabila, tillförlitliga dataset och dataflöden som enkelt kan integreras i dina system. Det gör att du kan hantera risker och marknadsinformation på ett effektivt sätt.

KONTAKTA OSS I DAG

Vi grundar vårt rykte som marknadsledande inom autotech på följande tre hörnstenar:

Rosa stig med blå kantbelysning och flerfärgade spiralformade bågar.

Metod

Internt har vi en grupp skickliga dataexperter, ekonomer, redaktörer och forskare som fortlöpande arbetar för att utveckla och förbättra stabila maskininlärningsmodeller utifrån bästa branschpraxis för att återförsäljarnas liveprognoser ska få maximal precision. 

Varje dag matar vi in nya data i systemet så att priserna hela tiden är aktuella och följer marknadsläget. Samtidigt med detta filtrerar vi bort felaktigheter och avvikelser i de rådata som matats in, så att vi alltid kan garantera kvalitet. 

Koncept för förarassistanssystem

Värdering

Vi matchar vår toppmoderna maskininlärning med mänsklig expertis för att kunna erbjuda fordonsvärderingar som håller hög precision varje månad.  

Alla fordon som finns på marknaden analyseras ingående och lokala restvärdesspecialister granskar fortlöpande de skattningar som görs av våra maskininlärningsmodeller. 

Dessa jämförs mot marknadsobservationer för att säkerställa att de verkligen stämmer, medan lokala marknadsspecialister för en ständig dialog om viktiga faktorer som påverkar marknaden, t.ex. inflation, utbudsbrist och regelverk. Allt detta är sådant som är helt avgörande för att kunna göra tillförlitliga prognoser. 

Fågelperspektiv på en slingrande väg i grön och orange skog.

Specifikation

Vår databas är noggrant uppbyggd från originaltillverkarnas källor och täcker 99 % av alla fordon – inklusive alla elbilsmodeller. Det gör att vi kan tillhandahålla all relevant teknisk information och prisuppgifter för fordon hela 20 år tillbaka i tiden. 

Den är dessutom standardiserad för hela Europa och alla större fordonsmärken, så du kan använda den för att bygga konfiguratorer för flera olika fordonsmärken, kartlägga fordonsförsäkringar, hantera fordonsflottor eller göra kundspecifika beräkningar om t.ex. försäkringspremier genom andra datadrivna applikationer. 

Vem vi hjälper


Fleet och finans

Fastställ den exakta riskpositionen för alla fordon i fordonsflottan under leasingavtalets löptid. 

Ta reda på mer


Tillverkare och importörer

Använd databaserade insikter som beslutsstöd hela vägen från volymplanering till försäljning. 

Ta reda på mer 


Försäkring

Välj konkurrenskraftiga försäkringspremier och behandla snabbt försäkringsanspråk utifrån aktuella pris- och specifikationsdata. 

Ta reda på mer 

Remarketing

Optimera din strategi efter avtalets löptid med korrekta marknadsdata för flera olika länder. 

Ta reda på mer 

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.

För att rätt beslut driver affärstillväxt.

För att rätt beslut driver affärstillväxt.

Autovista är experter på prissättning av fordon.  Data och fakta är grunden i allt vi gör eftersom tillgång till rätt information är kritisk för att kunna ta rätt beslut.

Vi är sedan 2007 en del av Autovista gruppen och vår historia går tillbaka till 1993 då Inter-Global AB bildades med målsättningen att förse fordonsbranschen och andra intresserade med oberoende och marknadsanpassade prisverksindex över begagnade fordon.

Vi hjälper dig att upptäcka nya möjligheter; förstå den alltmer utmanande bilmarknaden och säkra din framtid. Tusentals beslut tas varje dag baserat på vår data och intelligens.

Våra tjänster och data utgör en säker och pålitlig referenskälla på en komplex marknad och baseras på vår övergripande kunskap och erfarenhet kombinerad med konsistent och jämförbar internationell data och innovativa lösningar.

Autovista Group är ledande i att tillhandahålla fordonsdata, systemlösningar och affärsstödjande tjänster till hela den Europeiska fordonssektorn.

1. Träffsäkerhet

Vi använder oss av flera trovärdiga källor för att skapa våra egna oberoende utvärderingar. Detta unika tillvägagångssätt innebär att vi erbjuder pålitliga och fullständiga översikter över marknadsaktiviteter och förhållanden som inte är anpassade eller partiska. Läs mer om vår träffsäkerhet här

2. Oberoende

Vi förblir oberoende och opartiska eftersom Autovista inte är anslutet till några intressenter i motorbranschen, varken säljer eller auktionerar bilar i någon marknad – till skillnad från många av våra konkurrenter. Det betyder att du alltid kan vara säker på att våra uppgifter drivs av trovärdig, auktoritativ forskning, inte intressen eller enskilda källor.

Stora stenar i en rad på väg ut mot horisonten i solnedgången.

3. Åtkomlig

Vi utvecklar kontinuerligt våra datamängder och lösningar för att vara intuitiva och enkla att använda, vilket hjälper dig att fatta viktiga affärsbeslut snabbare och beslutsammare.

Blå ljusstråle som löper parallellt med trappan på natten

4. Intelligens

Genom att kombinera expertisen hos nära 400 fordonsspecialister med statistikanalys, vår egen metodik och AI erbjuder vi de mest tillförlitliga prisinsikterna i Europa dagligen. 

Orange ljus längs en naturskön bergsväg

5. Individuell

Vi tillhandahåller data- och marknadsanalyser som täcker hela bilens livscykel från fordonsdesign till skrotning, skräddarsydd för dina individuella affärsbehov. Vi erbjuder våra lösningar i ett format som kompletterar, betjänar och optimerar dina arbetsprocesser.