Prissättning & värdering

Hur sätter jag rätt pris på fordon?

Använd våra aktuella dataset för återförsäljardata i realtid för att få tillgång till de senaste värderingarna, prognoserna och prisinformationen. 

 • Få aktuella återförsäljarpriser för fordon i ditt lager och de fordon du köper. 
 • Se konkurrenternas resultat med likvärdiga fordon.
 • Få tillgång till allt detta på alla enheter dygnet runt. 

Autovista ger dig full kontroll 

Vår realtidsdata gör det möjligt för dig att ändra dina priser direkt baserat på förändrade regionala marknadsförutsättningar och flera andra kriterier – från hur snabbt modeller säljs till antal lagerdagar – för att maximera vinstmariginalerna på valfritt fordon. 

Se de snabbast säljande bilarna i ditt område

Våra återförsäljarpriser i realtid är marknadens mest kraftfulla datauppsättning. De kombinerar våra mest aktuella realtidsvärden med möjligheten att se fordonspriser i ditt område, eller i hela Sverige – och hur snabbt de säljs.

Våra lösningar

 • Residual Value Monitor

  Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

 • Residual Value Intelligence

  Övervaka de ständigt fluktuerande trenderna på marknaden för begagnade bilar för att maximera intäkterna och säkra vinstmarginalerna.

 • Datalösningar & API

  All data du behöver under ett fordons hela livscykel, på dina villkor.

 • AutovistaIDD

  Fordonsspecifikationsdata i toppklass. Uppdateras regelbundet.

Tillbaka till toppen av sidan

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.