Telematik

Säkerställ att dina innovationer passar och har rätt specifikationer för motorbranschens nyckelaktörer och produkter genom att samarbeta med Autovista.

Hur vi kan hjälpa dig

Elbil automatiserad med hjälp av Big Data

Vi samarbetar med pionjärer inom teknikområdet för att hjälpa till att lansera innovativa produkter och tjänster inom bilsektorn, från uppkoppling och telematik till nya tekniska lösningar.

Autonomt självkörande fordon

Därför väljer du Autovista

Våra kunder använder våra officiella uppgifter och insikter för att bedöma varje fordonstillverkares fordons- och tekniska behov:

Koncept för förarassistanssystem

Lämna rätt specifikationer

Våra specifikationsuppgifter hjälper dig att upptäcka var och hur din produkt kan installeras i en ny fordonsmodell under planerings- och designfasen.

Flygfoto vägtrafik med teknik HUD Multi path Visual tracker mål, anslutningsteknik

Behåll kontrollen

Autovistas identifieringsdata hjälper dig att hålla koll på dina lager så att du alltid vet vilka fordon dina produkter är installerade i.

Vem kommer att bli motorbranschens Netflix?

Att växla från ägarskap till användarskap är en av de största utmaningarna för alla aktörer i motorbranschen. Vad är viktigt för nuvarande kunder? Vem blir motorbranschens Netflix? Kommer denna position att domineras av en profil av en marknadsaktör? Hör Dirk-Marco Adams, CSO på Autovista Group, dela sin åsikt om detta intressanta ämne.

 

Våra lösningar

Valuation Webservice – API

Integrera vår värderingstjänst som plug-in i dina tjänster och skapa mervärde för dig och dina kunder.

Residual Value Intelligence

Övervaka de ständigt fluktuerande trenderna på marknaden för begagnade bilar för att maximera intäkterna och säkra vinstmarginalerna.

Future Residual Value

Uppföljning av aktuella begagnatpriser och beräkning av framtida restvärden.

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.