Vår omfattande data

Hur kan jag följa bilindustri relaterade trender i Europa?

Våra prognoser och användbara analyser om frågor och svårigheter som fordonsindustrin står inför hjälper dig att fatta smartare beslut och vinna konkurrensfördelar.


Våra team med över 400 experter, redaktörer och datavetare inom fordonsindustrin omvandlar data till insikter och analyser som du kan agera på. Genom att kombinera statistisk analys och algoritmer med lokal mänsklig expertis formulerar våra specialister dagligen de mest exakta prisinsikter som finns tillgängliga i Europa.

Våra erfarna branschexperter analyserar och standardiserar biltillverkarnas specifikationer, utrustning och prislistor i 23 länder i Europa och i Australien.

Våra lösningar

 • Residual Value Monitor

  Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

 • Residual Value Intelligence

  Övervaka de ständigt fluktuerande trenderna på marknaden för begagnade bilar för att maximera intäkterna och säkra vinstmarginalerna.

 • Future Residual Value

  Uppföljning av aktuella begagnatpriser och beräkning av framtida restvärden.

 • Portföljvärdering

  Värdera ditt befintliga lager eller leaseingportfölj och förstå riskerna.

Tillbaka till toppen av sidan

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.