EV Volumes för Fleet & Leasing

Identifiera vilka elfordon som har störst marknadspotential.

SKAFFA EV VOLUMES

Så här hjälper EV Volumes fordonsparksansvariga:

I takt med att biltillverkare går över till elfordon behöver du veta vilka märken du kan lita på. Så här kan EV Volumes hjälpa dig att fatta bättre beslut:

SKAFFA EV volumes

Tillgång till klassledande data

Vår månatliga spårare för försäljning av ackumulatorfordon och laddhybrider uppdateras regelbundet för 130 marknader och för över 600 modeller – och fler läggs till varje månad. Du kan filtrera efter segment, snabbladdning, framdrivning, batteristorlek och -kemi, celleverantör, region, land med mera.

Hitta möjligheter inom andra segment

Använd vår försäljningsspårare för hybridelfordon och mildhybridfordon för att hitta outnyttjad marknadspotential och hitta konkurrenskraftiga alternativ för din kunds bilparker.

Ta reda på exakt vad som kommer in på marknaden

Biltillverkare tenderar att föreslå nya modeller för att påverka kunderna. Men vissa blir aldrig verklighet. Använd våra utrullningsinsikter inför framtiden och filtrera efter ”sannolikhet för lansering” för att planera och säkerställa rätt fordon till din fordonspark.

Ja tack, kontakta mig och berätta mer om EV Volumes

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.