Kalkyl FAQ

Vänligen klicka på ”Kan inte logga in?” Klicka här och följ de nämnda stegen. Om det inte fungerar, vänligen kontakta oss på customer@autovista.se

Ja, du kan värdera importerade fordon, om vi kan indentifiera och länka den till vår databas.

För att kunna erbjuda bästa möjliga funktionalitet, stöder vi endast de senaste versionerna av de mes populära webbläsarna.

Skicka er nya faktureringsadress till Autovistas Customer Experience: customer@autovista.se, eller kontakta oss genom att fylla i formuläret https://autovista.se/kontakta-oss/

Vi skickar våra fakturor via e-post.

Genom att ge dig kontroll över våra interaktiva instrumentpaneler, kan du identifiera regionala och nationella trender så, att du kan framtidssäkra dina inköps- och prissättningsstrategier och flytta lager i englinghet med dina affärsbehov. Autovista har omfattande databaser som identifierar de flesta modeller samt ”face lift” modeller på den svenska marknaden. Genom att länka registreringsnumret till vår databas, kan man exakt identifiera varje inviduella fordon och dess utrustningsnivå.

Detta beror på vilken modell och version du värderar. Vår databas innehåller historia på ca. 20-25 år tillbaka.

Du kan använda registernummersökning och manuell sökning för att hitta ett fordon.

Ibland kan betalningspåminnelserna skcikas iväg innan betalningen har registrerats i vårt system. Om du är osäker, kontakta gärna customer@autovista.se för att bekräfta att betalningen är mottagen.

Om du inte hittar det du söker kan du kontakta Autovistas Kundservice.