AutovistaIDD – fordonsdata som du kan lita på.  

Hantera risker med de mest uppdaterade fordons- och utrustningsuppgifterna.

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Specifikationer som du kan lita på 

Fordonsindustrin blir alltmer komplex. Det gör det utmanande att identifiera fordon, spåra och prognostisera deras värde, vilket i sin tur gör det svårt att ägna sig åt riskhantering. 

AutovistaIDD:s premiumdata täcker en majoritet av alla fordon på marknaden och du kan använda dem i kombination med Autovistas andra prognos- och värderingsverktyg för tydlig identifiering, vilket ger dig de bästa resultaten vad gäller omvärdering och vidareförsäljning. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


AutovistaIDD i korthet 

Omfattande data. Ett enda paket. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Vem är AutovistaIDD avsett för?

Biltillverkare 

Använd AutovistaIDD för att förbättra ditt produktutbud genom att få bättre förståelse för de tekniska specifikationerna hos konkurrerande modeller.

LÄS MER (HÄR)

Fordonspark och leasing 

Använd AutovistaIDD för att enkelt avgöra vilka fordon som är värda att ha i din fordonspark och strömlinjeforma din affärsmodell.

Använd AutovistaIDD för att bygga din egen bilkonfigurator för flera bilmärken så att du inte behöver gå till olika OEM-webbplatser för att utrusta dina fordon. Vi tillhandahåller samma datastruktur för alla märken – så det bli ännu lättare för dig att konfigurera dina bilar efter dina behov.

LÄS MER (HÄR)

Försäkring 

Använd AutovistaIDD för att övervaka och spåra fordons listpriser – och förbättra din finansieringsstrategi för framtida modeller.

LÄS MER (HÄR)Kyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.

Varför AutovistaIDD?

Standardiserade dataset  

Jämför enkelt fordons värden med AutovistaIDD:s standardiserade datauppsättningar för ökad produktivitet.

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Få tillgång till 20 år av historiska uppgifter 

Övervaka och spåra fordons listpriser på ett tillförlitligt sätt för att analysera kommande trender med en högre grad av robusthet.

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Regelbundet uppdaterade uppgifter 

Få tillgång till den senaste tekniska informationen om fordon och utrustning med AutovistaIDD:s uppgifter – som uppdateras dagligen där så är möjligt – och ligg steget före marknaden.

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU