Teckna enkelt fordonsförsäkring med AutovistaIDD:s uppgifter

Branschledande fordonsspecifikationer

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Specifikationer som du kan lita på 

Traditionellt sett har försäkring av motorfordon varit okomplicerat, med den mängd fordonsuppgifter som finns tillgängliga för försäkringsbolag. Men fordonsindustrin fortsätter att bli alltmer komplex och behovet av korrekta och tillförlitliga uppgifter är viktigare än någonsin. 

Med AutovistaIDD:s omfattande dataset kan du få tillgång till teknisk information om de flesta märken och modeller, vilket gör det enklare – och mer tillförlitligt – för dig och dina kunder att teckna nya försäkringar.  


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


AutovistaIDD i korthet 

Omfattande data. Ett enda paket. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Vem är AutovistaIDD avsett för?

Biltillverkare 

Använd AutovistaIDD för att förbättra ditt produktutbud genom att få bättre förståelse för de tekniska specifikationerna hos konkurrerande modeller.

LÄS MER (HÄR)

Fordonspark och leasing 

Använd AutovistaIDD för att enkelt avgöra vilka fordon som är värda att ha i din fordonspark och strömlinjeforma din affärsmodell.

Använd AutovistaIDD för att bygga din egen bilkonfigurator för flera bilmärken så att du inte behöver gå till olika OEM-webbplatser för att utrusta dina fordon. Vi tillhandahåller samma datastruktur för alla märken – så det bli ännu lättare för dig att konfigurera dina bilar efter dina behov.

LÄS MER (HÄR)

Finansiering

Använd AutovistaIDD för att övervaka och spåra fordons listpriser – och förbättra din finansieringsstrategi för framtida modeller.

LÄS MER (HÄR)Kyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.

Varför AutovistaIDD?

Täcker majoriteten av alla fordon 

Importera AutovistaIDD:s data som en tabbavgränsad csv-fil till ditt system och få enkelt tillgång till data om majoriteten av alla märken och modeller på marknaden

 

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Få tillgång till 20 år av historiska uppgifter 

Robustheten i AutovistaIDD:s dataset drivs av det faktum att du kan spåra ett fordons historik i upp till 20 år. Det är specifikationsdata som du kan lita på.

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Detaljerade integrationsguider 

Oroar du dig för hur du ska göra för att använda AutovistaIDD:s data i dina system? Vi erbjuder välstrukturerade guider, inklusive databas- och inläsningsskript samt exempeldata.

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU