De mest omfattande specifikationerna på marknaden

Förbättra ditt produktutbud för att sälja fler fordon

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Specifikationer som du kan lita på 

Nu när allt fler fordonstillverkare diversifierar sig har det blivit viktigt att förstå luckorna på marknaden för att förbättra ditt produktutbud. 

Med AutovistaIDD får du tillgång till teknisk information för de flesta fordon, vilket ger dig bättre förståelse för vad dina konkurrenter gör, så att du kan fylla luckorna. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


AutovistaIDD i korthet 

Omfattande data. Ett enda paket. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Vem är AutovistaIDD avsett för?

Fordonspark och leasing 

Använd AutovistaIDD för att enkelt avgöra vilka fordon som är värda att ha i din fordonspark och strömlinjeforma din affärsmodell.

Använd AutovistaIDD för att bygga din egen bilkonfigurator för flera bilmärken så att du inte behöver gå till olika OEM-webbplatser för att utrusta dina fordon. Vi tillhandahåller samma datastruktur för alla märken – så det bli ännu lättare för dig att konfigurera dina bilar efter dina behov.

LÄS MER (HÄR)

Finansiering och försäkring 

Använd AutovistaIDD för att övervaka och spåra fordons listpriser – och förbättra din finansieringsstrategi för framtida modeller.

LÄS MER (HÄR)

Försäkringsbolag kan enkelt få tillgång till alla tekniska uppgifter för ett fordon som de behöver fastställa korrekta premier för och skydda sina marginaler.

LÄS MER (HÄR)Kyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.

Varför AutovistaIDD?

Tillgång till 20 års historiska data

Du kan nu observera trender för fordonsspecifikationer över tid för att förstå vad som fungerar och vad som inte gör det när du planerar för framtida modeller.

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Lyft enkelt fram fördelarna med dina modeller 

Använd AutovistaIDD för att jämföra liknande fordon med varandra och se hur dina modeller står sig vad gäller prissättning, utrustning, räckvidd med mera.

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Designa fordon för framtiden 

Oavsett om det gäller parkeringsstöd eller en siktlinjesindikator bör du se till att alla dina fordon har topputrustning för att vara mer lockande på marknaden.

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU