Skapa en helt egen, standardiserad bilkonfigurator för flera märken.

Fordonsinköp utan problem med AutovistaIDD

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Specifikationer som du kan lita på 

Vi förstår hur krångligt det är att behöva använda flera bilkonfiguratorer för att se till att du väljer rätt fordon för dina kunders fordonspark. Det är också svårt att jämföra dem eftersom alla konfiguratorer är olika. 

AutovistaIDD ger samma datastruktur för alla märken och modeller – vilket betyder att den kan användas för att bygga en bilkonfigurator för flera olika märken för att enkelt kunna jämföra märken och modeller, så att du kan fatta de bästa inköpsbesluten för din verksamhet. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


AutovistaIDD i korthet 

Omfattande data. Ett enda paket. 


SKAFFA AUTOVISTAIDD NU


Vem är AutovistaIDD avsett för?

Biltillverkare 

Använd AutovistaIDD för att förbättra ditt produktutbud genom att få bättre förståelse för de tekniska specifikationerna hos konkurrerande modeller.

LÄS MER (HÄR)

Finansiering och försäkring 

Använd AutovistaIDD för att övervaka och spåra fordons listpriser – och förbättra din finansieringsstrategi för framtida modeller.

LÄS MER (HÄR)

Försäkringsbolag kan enkelt få tillgång till alla tekniska uppgifter för ett fordon som de behöver fastställa korrekta premier för och skydda sina marginaler.

LÄS MER (HÄR)Kyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.

Varför AutovistaIDD?

Specifikation, värdering och prognos i farten 

Den nya IDD-databasen finns tillgänglig i ett standardiserat format – vilket betyder att du enklare kan hålla dig uppdaterad om fordonsbranschen.

 

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Noggrannhet i toppklass 

Vi har förbättrat robustheten i vårt datautbud med AutovistaIDD som hjälper till att minska risker och undvika dyrbara misstag.

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU

Uppdaterat 

För att hantera utmaningarna på en alltmer föränderlig marknad uppdaterar vi ständigt våra databaser – så att du kan fortsätta att förlita dig på dem för din verksamhet.

 

SKAFFA AUTOVISTAIDD NU